İzleyiciler

30 Mart 2016 Çarşamba

ANNE SÜTÜNÜ ARTTIRMAK

  Anne sütü bebeklerimizin en önemli gıdaları.Bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı bebişlerimizi korur.Bunları göz önünde bulundurursak sütlerimize iyi bakmamız gerekiyor.
  Atlas'ın doğumuna bir hafta kala gerekli ot çayları annem tarafından hazırlanmıştı :) .Tabi herkes birşey söylüyor.Onu da yapın ,bunu da yapın... En başta SU anne sütünü arttırmada birinci.Suyun yanı sıra ben en çok aktardan aldığımız Ziya Dede anne sütü arttırıcı çayı içtim ve gerçekten faydasını gördüm.Ayrıca İzmir 'de çaşır olarak bilinen ama farklı yerlerde malatura veya arap saçı denilen, dağlarda bulunan otu demleyip içiyordum.İçeceklerin yanı sıra kuru börülce,kuru soğan ve tarçın da anne sütünü gözle görülür şekilde arttırıyor. (Denenmiş ve onaylanmıştır ☺).

  Atlas hala emmekte ve sütümüzde eskiye göre azalsa da oğluşuma yetiyor.Emmeye devam ederse 2 yaşına kadar emdirmek istiyorum.Bütün annelerin bol bol sütleri olsun inşallah 😙😙😙



6 yorum:

İlgininrenklidunyasii dedi ki...

Merhabalar; bende iki kızımıda bir buçuk yaşına kadar emzirdim.Bol su içmek süt artışında oldukça etkili:) Yavrunada bol sütlü günler diliyorum.Bloguma beklerim.Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Biz o günleri atlattık çok şükür
sütünüz bol olsun
artsın eksilmesin
taşsın dökülmesin
inş:))

öce dedi ki...

Anne sütü en önemli besin ve sevgi kaynağı. Sağlıkla huzurla büyüt yavrunu. selamlar sevgiler...

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim.

Unknown dedi ki...

Merhaba anca yazabiliyorum:)bende bir buçuk iki yaşına kadar emdirmeyi düşünüyorum.Blogunuzu takip ediyorum.

Unknown dedi ki...

Biz de atlatıcaz az kaldı sayılır.Teşekkür ederiiim