İzleyiciler

4 Haziran 2016 Cumartesi

Tuvalet Eģitimi Giriş

Merhabaaaa...Başlıktan da anlaşılacağı gibi tuvalet eģitimine yavaştan bir giriş yaptık bir kaç gündür.Şimdi; daha çok erken yapmasaydın diyenleri duyar gibiyim.Ama ben bu konuda biraz annelerimizi örnek alıyorum.Eskiden bir yaşında çocular tuvaletini bilirmiş örneğin ben ☺.Çünkü şimdiki gibi bezler yokmuş yıkanıp kaynayan normal bezler varmış.O nedenle de bir yaşına kadar çocuklara öğretilirmiş.

 Diğer eğitimlere göre zor bir eģitim süreci gerçekten.Sabır istiyor en başta.

 Biz henüz 16 aylığız o nedenle birden başlamadık önce: Lazımlık nedir ?Nasıl kullanılır?Çiş nedir? Kaka nedir? gibi temel kavramları öğreniyoruz.18 aylığa kadar bu şekilde çok sıkmadan gitmeyi düşünüyorum daha sonra daha net bir eģitime başlıyacağım.
Sizden de gelecek tavsiyelere yöntemlere açıģım.Bakalım olan gelişmeleri sizlerle paylaşıcam.


2 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu süreçte tecrübelerimi aktarmayı çok isterdim fakat bende başlayacağım eğitime. Sayende bilgi sahibi olacağım. Teşekkürler

Adsız dedi ki...

18 aylıkken gündüzleri primasız gezmeye başlamıştı defne ve kendini buna hazır hissettiğini belli ediyordu 2. yaş dogum gününden hemen sonra da geceleri de takmamaya başladık bende tuvalete geçişimizle ilgili yakında paylaşım yapacağım :) detaylı anlatırım.. kuzuyu da çok öperimmm :)