İzleyiciler

15 Nisan 2016 Cuma

SAÇLARIMIZ KESİLDİ

 Erkek çocuklarında uzun saç seviyorum daha tarz daha hoş geliyor gözüme.O nedenle Atlas doģduğundan beri hiç kestirmedim.Birde  kıvırcık olduğundan güzel gözüküyor ,topluyoruz,bant takıyoruz.

Ama kimi görsek ; Niye uzun bu çocuğun saçı ?
Kıza benziyor bu çocuk,kestirin bu saçları!
Böyle erkek çocuğu mu olur, ne bu saçlar? Bu sözleri duyuyorum.Biz böyle seviyoruz kime ne yeri ,zamanı gelince keseriz.

 Bu gün kendim biraz bakım yaptırayım dedim malum Antalya'ya gidiyoruz pazartesi 😉. Kuaför arkadaşla konuşurken birden hadi dedim biraz Atlas'ın saçları toparlatayım, önler uzun arkalar kısa.Düzene girsin çocuğun saçları.

Durur mu  durmaz mı derken çocuk kendini kuaför koltuğuda buluverdi.Ama bizimki sanki sürekli saç kestirirmiş gibi hiç kıpırdamadı bile.

Saçlarımız fena olmadı ama  uzun olması en doğrusu 😊.Bir tuhaf geldi gözüme kötü değil ama çok güzel de değil.Belki göz alışkanlığıdır.Ama yine de biraz kıza benziyoruz...



13 yorum:

Unknown dedi ki...

Aynı baskıları bizde yaşadık. Hatta kız mı diyenler de oldu. Boyu saçına gider kestirin de dediler. Genç kesim de çok yakıştırıyordu.Tabi bizde.Sonra kendimiz istediğimiz için kestirmeye karar verdik. Bir hayli kısa ve hiç sesi çıkmadan. Önce tuhaf geldi. Sonra alıştık.Birden o bebeksilik gitti büyüdü erkek oldu. Nasılsa gelişim çağında çabuk uzuyor. Belki birazda kısa kestirebilirsiniz. Alışıyor insan buna da.Maşallah çok tatlı olmuş.

Hayat civiltisi dedi ki...

Masallah kuzuya :) onlarin masum yuzlerine her sey yakisir :) ama en cok yakisani,en guzelini tabiki anneler bilir 😜

Unknown dedi ki...

Kuzucuguuuumm herşey yakışır ona :-) pekistirmek gibi olmasin ama uzun daha güzel duruyor,okula gidene kadar yolu var,birak daginik kalsin ;) ben de bir klișeyle geleyim;bu cocugun arkasikiz ;) ama dogru bizde de oyle oldu. Aaa kiz mi bu deyip durdular Defne geldi ;)

Unknown dedi ki...

Bu kadarcık bile olsa çok tuhaf geldi gözüme anca alışıtım.

Unknown dedi ki...

Tabiki anneler bilir canım 😉

Unknown dedi ki...

Daha ikinciye erken canım.Toparlattık biraz uzatırız yine .

deeptone dedi ki...

ay hiç bileeeee çok tatlı işteeee öp onu benim için ama unutmaaaa :)

Unknown dedi ki...

Yeni gördüm msj uyudu bizim ki yarın ilk iş senin yerine öpücem.😊

deeptone dedi ki...

heyoooo annaştıık :)

Bizim Mutfak-Aysel dedi ki...

Maşallah çok tatlı, siz-Atlas nasıl rahat ediyorsanız öyle olsun saçları... Çocukların her hali ayrı güzel. Sevgiler... http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

burcu dedi ki...

Hep aynı şeyler.
Oğlumun saçlarını hiç kestirmedim. Çok uzadıkça ucundan az az alıyordum ancak her gören kız zannediyordu. Prenses diye hitap eden mi ararsın, abla mı? Eleştiriler de cabası. "Çocuk gelişmez, çocuğu sıkar vs." Hala direniyorum.
Bu arada Merhaba.

Unknown dedi ki...

Merhabaaaaaa.
Hep aynı laflar hiç fark yok.Ama beni de etkilemiyor bu laflar.

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederiz 😊. Bence de ilk önce bizim isteğimiz önemli.Hemen takibe alıyorum.